Barça
Esports 27/08/2013

Messi rep l'alta mèdica i Adriano és baixa per a la Supercopa

Gerardo Martino ha convocat 19 jugadors per al partit contra l'Atlètic de Madrid. Messi i Montoya són novetats respecte de l'últim partit, i Adriano i Dos Santos són baixa

Ara
1 min

BarcelonaLeo Messi és la gran novetat a la convocatòria del Barça per jugar aquest dimecres la tornada de la Supercopa d'Espanya contra l'Atlètic de Madrid. El davanter argentí, que es va perdre el partit de Lliga al camp del Màlaga per molèsties musculars, "s'ha entrenat amb normalitat i està bé", segons l'entrenador Tata Martino.

La presència de Messi contrasta amb la baixa d'Adriano, que es va retirar en el darrer partit de Lliga a Màlaga al descans i és baixa per al primer títol de la temporada. "Les molèsties provocades per la sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama dreta persisteixen. El jugador és baixa", diu el club a través d'un comunicat.

Tata Martino ha fet una llista de 19 convocats, amb les novetats de Messi i Montoya respecte al darrer compromís i les absències de Dos Santos i Adriano. Aquesta és la llista completa: Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Cesc, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Jordi Alba, Tello, Dani Alves, Sergi Roberto.

stats