Més que Tennis, un torneig de la Fundació Rafa Nadal per a persones amb discapacitat intel·lectual

L'esdeveniment tindrà lloc a Manacor del 16 al 18 de setembre i també inclourà la modalitat d'esport unificat

Mallorca acollirà a partir d'aquest diumenge la IV edició del torneig Més que T ennis . Aquest trofeu està promogut  per la Fundació Rafa Nadal i  Special   Olympics  Espanya i hi participaran  joves tennistes amb discapacitat intel·lectual que arribaran procedents de tot Espanya.

L'esdeveniment tindrà lloc a les instal·lacions  de la Rafa  Nadal  Academy , a Manacor, del 16 al 18 de setembre.  A més dels partits entre tennistes  d' Special   Olympics , l'esdeveniment inclourà també la modalitat d'esport unificat, en la qual esportistes  amb i sense  discapacitat intel·lectual s'uneixen per entrenar i competir junts, amb l'objectiu d'afavorir la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual dins la societat, a més de promoure'n l'acceptació, la igualtat i la socialització  a través de l'esport.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de prop de 170 persones, de les quals més de 60 seran esportistes amb discapacitat intel·lectual i 15, tennistes de la modalitat d'esport unificat. S'hi sumaran entrenadors, delegats i un total de 40 voluntaris. Cal destacar que al torneig participaran també esportistes  Special  Olympics procedents d'Alemanya.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF