Menorca acollirà la primera Trail dels Fars nocturna el pròxim 28 de novembre

La prova començarà al far de Favàritx i es Grau i finalitzarà al port de Maó

L’èxit continuat de la Trail dels Fars, cursa que es desenvolupa pel camí de Cavalls de Menorca, ha duit les empreses organitzadores Biosport i Elitechip a convocar un nou repte per als amants del running. El pròxim 28 de novembre es farà la primera edició de la Trail dels Fars nocturna, una experiència que permetrà gaudir de la bellesa natural de l’illa des del far de Favàritx fins al port de Maó.

Així ho ha confirmat a l’ARA Balears el delegat d’Elitechip a Menorca. Guillem Bosch considera que aquesta prova té espai dins el calendari atlètic insular. “És una aventura que promet ser espectacular. Creim que aquesta carrera hi ha de ser i és necessària pel seu caràcter diferencial”, ha destacat.  

La Trail dels Fars nocturna constarà de dos recorreguts, un primer de 21 quilòmetres amb sortida des del far de Favàritx, i un segon de 10 quilòmetres amb inici des del Grau. En ambdós casos, l’arribada serà al port de Maó. Bosch ha emfatitzat la rellevància de combinar esport i natura, una de les línies adoptades per la Fundació Foment del Turisme de Menorca en la seva faceta de promoció. “Si ens acompanya el temps, les vistes seran espectaculars, perquè poder gaudir de tota la badia del port és un luxe”, ha sentenciat el responsable d’Elitechip a Menorca.

 

A més, la Trail nocturna finalitzarà amb una gran festa per als participants. L’organització comercialitza les 500 inscripcions que s’han posat a la venda. Els corredors tenen la possibilitat de completar l’experiència amb una nit d’hotel a Maó.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF