BARÇA
Esports 09/02/2013

"M'encanta un jugador del Madrid"

El president del Barça diu que troba a faltar Pep Guardiola

Nuria García
2 min
El president del Barça, Sandro Rosell, va explicar que en aquests moments el deute del club està controlat.

Barcelona.El president del Barça, Sandro Rosell, va reconèixer ahir durant una entrevista al programa Protagonistas , d'ABC Punto Radio, que hi ha un jugador del Reial Madrid que li agradaria que fitxés pel conjunt blaugrana. "El Madrid té un jugador que m'encantaria que jugués al Barça, però no en diré el nom perquè muntaríem un circ", va dir Rosell, que, preguntat per si aquest jugador és qui defensa la porteria -en al·lusió a Iker Casillas-, el dirigent blaugrana va fugir d'estudi: "No vull donar pistes". Sandro Rosell també va parlar del clàssic del 26 de febrer, el de tornada de les semifinals de la Copa del Rei: "No em treu la son, però és un partit que em provoca tensió perquè serà fantàstic".

El màxim dirigent blaugrana va destacar el gran moment que viu l'equip i va voler subratllar "la primera volta" a la Lliga. "Ha estat històrica, la feina de tots ha estat excel·lent", va constatar Rosell, que va voler lloar la feina de Tito Vilanova i de la resta del cos tècnic al capdavant de la primera plantilla blaugrana. Rosell també va recordar l'exentrenador blaugrana i futur tècnic del Bayern de Munic, Pep Guardiola. "Tots els barcelonistes trobem a faltar Guardiola. El Pep i el Barça van formar un binomi que serà recordat durant molts anys", va dir Rosell, que, quan li van preguntar si veu l'exentrenador blaugrana presentant-se com a candidat a la presidència del Barça, va indicar: "Jo el votaria".

El president blaugrana també va voler explicar com està l'economia del club. "Té un deute controlat. Han passat dos anys i mig i hem reduït el deute brut. Encara hem de seguir amb una gran política d'austeritat". Finalment, Rosell va parlar de la relació Barça-Catalunya. "El Barça és un club català i catalanista, però amb un sentiment de transversalitat absoluta. Per nosaltres, el Barça no ha de ser utilitzat com a arma política. Així serà mentre jo en sigui president", va puntualitzar.

stats