Esports 11/06/2013

Mediaset compra els drets de tots els partits en obert del Mundial de futbol 2014

Mediaset Sport, a través de Telecinco, Cuatro i Energy, oferirà els 25 partits en obert del campionat que se celebrarà al Brasil entre el 12 de juny i el 13 de juliol del 2014

Ara
1 min
La selecció espanyola guanya amb mandra a Haití

BarcelonaMediaset Espanya ha adquirit en exclusiva els drets d'emissió dels partits en obert de la Copa Mundial de la FIFA 2014, que tindrà lloc l'any que ve al Brasil i en què la selecció espanyola, actual campiona del món, lluitarà per revalidar el títol. Segons informa el grup mediàtic propietari de Telecinco, els canals de Mediaset tornaran a ser testimonis del futbol de Vicente del Bosque. L'esdeveniment futbolístic arrencarà el 12 de juny a Sao Paulo i conclourà amb la final, que es disputarà a l'emblemàtic estadi de Maracaná el 13 de juliol del 2014.

Amb aquest nou acord amb la FIFA, Mediaset "blinda" 'la roja' de manera exclusiva i oferirà en directe totes les trobades que la selecció espanyola disputarà des de l'inici de la pròxima Copa Confederacions fins al Campionat del Món de la FIFA 2014. Aquesta llista inclou: l'amistós Equador-Espanya (14 agost), els tres partits que resten per tancar la fase de classificació per Brasil davant Finlàndia (6 setembre), Bielorússia (11 octubre) i Geòrgia (15 octubre), el possible 'play-off' (2 partits) de repesca (15-19 novembre) en el cas que resulti necessari disputar, així com els partits de preparació que el combinat nacional celebrarà de cara a la Copa del Món 2014.

L'11 de juliol del 2010 Espanya es va proclamar campiona del món, i ho va fer a Telecinco. Quatre minuts abans de la mitjanit d'aquell dia es produïa el gol d'Iniesta, amb què Telecinco marcava el minut d'or de la història de la televisió davant 15.792.000 espectadors i un 85,5% de 'share'.

stats