Màxima preocupació del Palma Futsal per Tomaz

El jugador brasiler serà sotmès a una exploració del genoll esquerre per conèixer l'abast de la lesió, que el podria mantenir uns mesos fora del terreny de joc 

La família  del Palma  Futsal té motius per estar preocupada, després de veure com  Tomaz es lesionava en el darrer partit de lliga disputat dissabte a Pamplona. Aquest dilluns, el brasiler serà sotmès a una exploració del genoll esquerre i coneixerà quina és la gravetat de la lesió.

La desafortunada jugada va arribar a l'inici del partit que  el Palma  Futsal va disputar contra l'Osasuna quan el marcador era d'empat (0-0).  Tomaz va entrar amb força a un contrari per apoderar-se de la pilota però el genoll se'n va dur la pitjor part i de seguida varen entrar les  assistències a la pista del pavelló d' Anaitasuna. Finalment, un dels ajudants del cos tècnic i el porter  Nico  Sarmiento varen ajudar  Tomaz perquè pogués abandonar el terreny de joc.

Abans del descans  Tomaz va entrar per provar-se però el genoll ja no va respondre i el brasiler va acabar veient el partit amb una bossa de gel a la zona afectada.

L'equip va perdre finalment el partit per un contundent 4-0 contra l'Osasuna Magna en la que ha estat, fins ara, la primera derrota de la temporada. Tot i la derrota, el club balear es manté al més alt de la classificació amb els mateixos punts que El Pozo Murcia. 

Tomaz, de 28 anys, va arribar  al Palma  Futsal l'estiu de 2013 i en aquestes cinc temporades s'ha convertit en un dels jugadors més estimats per l'afició mallorquina. És un dels capitans de la plantilla i un dels homes de confiança del cos tècnic per la seva capacitat de sacrifici. Ara mateix i a l'espera de l'exploració, hi ha màxima preocupació en  el Palma  Futsal pel futur del jugador.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF