Massa Messi per al Mallorca més efectiu de la temporada

El conjunt de Vicente Moreno sofreix la pitjor golejada de la temporada (5-2)

J. Genovard
Imatge del partit al Camp Nou

PalmaUn Messi superlatiu, un Barça que ha recordat les seves millors èpoques i un trident culer que cada cop s'entén més bé han atropellat el Mallorca més efectiu de la temporada. El hat-trick de Messi i els gols de Griezzman i Suárez han servit al conjunt d'Ernesto Valverde per deixar els tres punts al Camp Nou. El doblet de Budimir no ha aconseguit res més que maquillar el marcador i donar un punt positiu a la visita del Mallorca a Barcelona.

El partit ha començat amb la pitjor de les notícies per al Mallorca. Després d'un córner a favor del conjunt mallorquinista, Ter Stegen ha tret en llarg i ha deixat Griezmann davant Manolo Reina, a qui ha batut amb una brillant vaselina. La primera mitja hora de partit ha estat un domini constant del conjunt català. En el minut 17 Messi ha ampliat l'avantatge culer amb un golarro des de la frontal. Quan el Mallorca pareixia més enfonsat que mai, ha aconseguit el gol que tornava el Mallorca al partit. Una gran combinació entre Ante Budimir i Salva Sevilla ha acabat amb un golarro del davanter croat. Pocs minuts després Messi, amb una diana quasi calcada a la primera, i Suárez, amb un golarro d'esperó, han deixat el matx quasi sentenciat abans del descans.

La segona part ha canviat els papers i el Mallorca ha aconseguit tenir el control del duel. En el minut 59, Vicente Moreno ha introduït el primer canvi i ha fet debutar Cucho Hernández, un dels jugadors més esperats per als seguidors vermells. Cinc minuts més tard, Budimir ha fet el segon gol del Mallorca i en el seu compte personal després d'una gran rematada de cap amb centrada de Fran Gámez. Amb el partit 4-2 el Barça ha recuperat la possessió i el control del duel i, quan faltaven set minuts per al final, Messi ha ficat el seu tercer gol i ha tancat l'enfrontament donant els tres punts al conjunt entrenat per Ernesto Valverde.

A l'espera del partit que disputaran aquest diumenge el Leganés amb el Celta de Vigo, el Mallorca podria entrar a les posicions de descens després d'encadenar tres derrotes consecutives.