Publicitat
Publicitat

COPA DEL REI

Martino: "És un cop molt dur, les expectatives eren molt grans"

El tècnic diu que és conscient que no tenen un panorama favorable a la Lliga però afirma que el Barça té "l'obligació de lluitar per ella fins al final"

El tècnic del Barça, Gerardo Martino, ha valorat la derrota a la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid. "Ha guanyat el Reial Madrid i punt, els felicitem per la victòria. Nosaltres tenim l'obligació de seguir lluitant pel que ens queda", ha dit.

"És un cop molt dur. Les expectatives eren molt grans. Teníem el desig de guanyar. Em quedo amb la intenció que ha tingut l'equip, ha tingut molta intensitat però potser ens ha faltat una mica de control. Quan el partit s'havia posat de cara a nosaltres, hem patit la contra que ens ha fet perdre el partit", ha explicat l'entrenador.

Sobre Bartra, ha dit: "S'està fent un lloc al primer equip, no només pel partit que ha fet a Mestalla i pel gol que ha fet. És dolent perdre la final però el partit de Marc és un aspecte positiu per al futur".

"Sento un gran dolor per la derrota i una gran tristesa per la gent que ha vingut a animar-nos", ha comentat Martino, que ha afegit que l'equip, "amb l'edat que tenen els jugadors encara té molt camí per recórrer".

"La Lliga no ens presenta un panorama favorable, però tenim l'obligació de lluitar per ella fins al final. No podem negar que ha estat una setmana molt dura", ha resumit l'entrenador, que ha afegit: "Hi ha una falta de precisió en els últims 20 metres per trobar l'última passada de gol. No crec que sigui cap tema emotiu. És cert que ara no estem bé, perquè hem perdut un partit".

Preguntat sobre què sent i si creu que el seu futur està en joc, ha dit: "No crec que el meu futur canviï pel que hem perdut. Si ho haguéssim guanyat tot, el meu futur seria el mateix".

Històries de superació esportiva