Publicitat
Publicitat

Barça

Martino: "A títol individual, aquesta eliminació és un fracàs"

L'entrenador assegura que els jugadors "han donat la cara" tot i reconèixer que l'equip s'ha vist "superat" a l'inici del partit

Gerardo Martino ha estat contundent a l'hora d'analitzar la derrota contra l'Atlètic de Madrid: "És la primera vegada que dirigeixo aquest grup, però ja ho vaig dir fa uns dies que, a títol individual, l'eliminació significaria un fracàs. Però parlo per mi, no pels jugadors, que han arribat tan lluny durant tants anys".

El tècnic, que ha fet aquesta primera resposta als micròfons d'Esport3, ha continuat l'anàlisi a la sala de premsa. "Havíem d'igualar la intensitat de l'Atlètic de Madrid, que acostuma a ser més intens al primer temps i després tenir les nostres opcions a la segona meitat". Tanmateix, Martino no preveia un inici en tromba dels matalassers. "En els 20 primers minuts ens hem vist superats i hem encaixat un gol. Després ens han faltat idees, tot i que hem tingut ocasions d'empatar".

Malgrat aquest comentari, Martino va defensar l'actitud dels seus jugadors, de qui va dir que havien "donat la cara intentant jugar com ho ha fet el Barça els últims 10 anys".

Sobre aspectes tècnics, l'entrenador es va fer ressò del canvi d'Iniesta a la segona meitat. "Havíem parlat d'això, de la necessitat d'ajuntar més davanters quan es donés la situació. Però per això necessitàvem prescindir d'un dels jugadors interiors i fer modificacions tècniques. He optat per canviar Iniesta, l'he vist una mica esgotat després de l'acumulació de partits".

Històries de superació esportiva