Mario Mola apunta al tercer mundial de triatló

El mallorquí guanya a Hamburg, amb un atac demolidor en la prova de córrer

Juanmi Mas
Mario Mola guanya apunta al tercer mundial

PalmaAquest cap de setmana s'ha fet una de les clàssiques del circuit WTS, la prova d'Hamburg, on s'han citat els millors triatletes de l'especialitat. Mario Mola, actual líder del mundial, era el gran favorit per a la victòria, després d'haver-la aconseguit el 2016 i 2017.

La prova que es disputava en la distància esprint, s'iniciava a les 16.40 hores de l'horabaixa amb els 750 metres de natació, en què el més ràpid fou el belga Marten van Riel, seguit pel grup de favorits encapçalat per Vicent Luis i Richard Varga. Uxío Abuín sortia a 11 segons, Mario Mola a 15, Vicente Hernández a 22 i Fernando Alarza a 23.

En la prova ciclista, a sis voltes, es va formar un grup de dotze unitats, on es trobaven Kristian Blummenfelt, Jonathan Brownlee i Vicent Luis. En aquest grup no hi havia cap espanyol, però Mario Mola retallà distàncies per darrere, a només 8 segons.

Després d'un bon resultat en bicicleta, tocava córrer. A menys de 2 quilòmetres per a la meta, Mario Mola es col·locava líder i estirava el grup. Finalment, Mario Mola, amb un atac demolidor a menys d'1 km, marxà en solitari fins a aconseguir la victòria final en un temps de 53:24. El segon va ser Vicent Luis (53:29), seguit de Richard Murray (53:32), en la tercera posició.