Maria Esther de León: "Mamà, he guanyat, som campiona!"

La mallorquina suma sis títols consecutius del campionat d'Espanya de parakarate 

Era qüestió de temps que Maria  Esther  de León tornàs al cim del  parakarate , tot i que en realitat mai no ha baixat de les altures. Després de la sisena posició al Mundial celebrat a Madrid, tocava competir al campionat espanyol, on la mallorquina demostra any rere any que no té rival. Maria  Esther  ha guanyat totes les edicions del campionat d'Espanya i el passat cap de setmana ho va  tornar a  aconseguir en el cinquantè campionat d'Espanya sènior de karate (sisena de  parakarate ).

Maria  Esther  va viatjar el passat divendres 11 de gener a Madrid amb l'expedició balear acompanyada per  Alícia   Reynés , la seva entrenadora. "A les 11.30 del  matí de dissabte  vàrem  agafar el telèfon i era ella. "Mamà, he guanyat, som campiona!", explica la seva mare. Eren les paraules de l'esportista quan va donar a la  família la notícia de la seva victòria, una més, i ja van sis.

" Esther  està molt motivada i sap que no  es  pot adormir, perquè cada vegada hi ha més competència", diu sa mare". De moment són sis campionats i l'esportista encara en vol més. "Ella sempre té la maleta preparada per viatjar i en un parell de mesos afrontarà l'europeu". Una cita a la qual Maria  Esther plantarà cara amb la màxima il·lusió i per a la qual ja es prepara.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF