MotoGP
Esports 31/08/2013

Marc Márquez torna a fer miques el cronòmetre a Silverstone

El de Cervera ha superat Jorge Lorenzo, a qui ha deixat a una dècima, mentre que Dani Pedrosa ha estat cinquè, a un segon

Martí Molina
2 min
Marc Márquez, a Silverstone

BarcelonaMarc Márquez ha aconseguit la 'pole' al Gran Premi de la Gran Bretanya de MotoGP. El pilot de Cervera ha tornat a completar una exhibició al traçat de Silverstone, i gràcies a un últim gir impecable ha marcat el millor temps. Márquez sortirà primer a la cursa, acompanyat de Jorge Lorenzo –a qui ha superat per una dècima– i Cal Crutchlow –que s'ha quedat a set dècimes.

A la segona fila sortiran Bradl i Dani Pedrosa, que ha finalitzat en cinquena posició, a gairebé un segon del millor temps. Al costat del català hi haurà l'italià Valentino Rossi.

Márquez ha tornat a ser el millor i, com és habitual en ell, ha marcat el millor temps de bracet amb les accions de risc. El de Cervera no ha vacil·lat ni tan sols quan els pneumàtics de la seva Honda han ratllat el límit, i malgrat dues derrapades en els punts més ràpids del traçat britànic s'ha mantingut dret sobre la moto i ha acabat completant dos girs perfectes.

El català s'ha situat en primera posició i estava destinat a ser el 'poleman' fins que Jorge Lorenzo ha rebaixat temps i s'ha situat primer. Però ha estat una alegria efímera, ja que pocs segons després Márquez –que tornava a venir en volta ràpida– ha fet el més perfecte dels girs i ha marcat el millor temps amb rècord del circuit inclòs. Márquez ha girat en 2:00.691, mentre que Lorenzo s'ha quedat a 128 mil·lèsimes.

Caiguda d'Espargaró

Menys sort ha tingut Aleix Espargaró, que ha patit una forta caiguda en els darrers entrenaments lliures i s'ha fet una fractura al dit petit de la mà esquerra -no ha pogut sortir a rodar a la qualificació. A l'espera que els metges li donin el vistiplau per competir, el de Granollers partirà el diumenge des de la dotzena posició de la graella.

stats