Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Marc Márquez, nou ambaixador de la Fundació Laureus

El pilot, premiat com a Esportista Revelació de l'any per aquesta entitat sense ànim de lucre, donarà suport a la fundació per promoure l'esport com a eina de desenvolupament social

El pilot català Marc Márquez, campió del món de MotoGP, ha estat nomenat nou ambaixador de la Fundació Laureus, entitat sense ànim de lucre que promou l'esport com a eina de desenvolupament social.

El campió del món ha estat rebut per la gran família Laureus en un acte amb la llegenda del motor i membre de l'Acadèmia Mick Doohan, i Gabriel Masfurroll, president de la Fundació Laureus Espanya.

Márquez es va convertir el 2013 en el pilot campió del món de MotoGP més jove de la història, amb poc més de 20 anys. Gràcies a aquesta gesta, el 26 de març va rebre de mans de l'Acadèmia el Premi Laureus a l' Esportista Revelació de l'any en una gala celebrada a Kuala Lumpur.

Doohan, membre de l'Acadèmia Laureus de l'Esport, que va guanyar cinc títols mundials consecutius de 500 cc, ha declarat: "Fa deu anys, pensar que algú estigués a MotoGP amb 20 anys era estrany. Actualment tenim joves pilots brillants com el Marc que poden dominar el seu esport. Però el Marc és molt més que això. Ha demostrat que té un compromís social d'ajudar els altres convertint-se en ambaixador de Laureus i donant suport al treball de Laureus Sport for Good Foundation. Li dono les gràcies, la benvinguda, i espero treballar amb ell en el futur".

Márquez ha dit: "Ha estat un gran honor guanyar el Premi Laureus, però sé que Laureus és molt més que un lliurament de premis anual. A través de l'esport, Laureus fa un gran treball durant tot any, no només al meu país, sinó a tot el món, per ajudar nens i joves, per la qual cosa que estic encantat d'haver estat nomenat Ambaixador de Laureus. Faré tot el que pugui per donar suport a aquesta noble causa".

Històries de superació esportiva