LESIÓ
Esports 19/11/2012

Marc Bartra estarà entre 15 i 20 dies de baixa per una elongació

N.g.
2 min
Marc Bartra estarà entre 15 i 20 dies de baixa per una elongació

BARCELONA.Si aquest cap de setmana passat la bona notícia era la reaparició del capità blaugrana Carles Puyol després de 45 dies allunyat dels terrenys de joc per una luxació al colze, ahir la notícia negativa era Marc Bartra. Durant l'entrenament d'ahir a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, l'últim que l'equip va fer a terres catalanes abans de viatjar a Moscou per jugar demà contra l'Spartak a la Lliga de Campions, el defensa del planter blaugrana es va fer una elongació a l'adductor de la cama dreta.

El jugador, doncs, estarà entre 15 i 20 dies de baixa, segons va informar el servei mèdic del club blaugrana. Aquest és un nou contratemps per al tècnic Tito Vilanova, que precisament dissabte valorava de manera positiva el retorn de Carles Puyol, ja que això significava que podia comptar amb quatre centrals -Carles Puyol, Gerard Piqué, Javier Mascherano i Marc Bartra- i podria repartir entre ells els minuts d'aquestes setmanes tan atapeïdes de partits entre la Lliga, la Lliga de Campions i la Copa del Rei.

Bartra ja no va viatjar a Moscou amb la resta de l'expedició blaugrana i, a més del partit de Lliga de Campions a Moscou, es podria perdre, depenent de l'evolució, quatre o cinc partits més.

Entrenament de recuperació

Abans de marxar cap a Moscou, l'equip de Tito Vilanova es va exercitar a la Ciutat Esportiva. Els jugadors que van ser titulars en el triomf contra el Saragossa al Camp Nou (3-1) van fer treball de recuperació, mentre que la resta va participar en una suau sessió d'entrenament. A més de tots els jugadors del primer equip disponibles, Tito Vilanova també va comptar amb la participació dels joves del filial Cristian Tello, Oier, Cá, Gerard Deulofeu, Sergi Gómez, Rafinha, Joan Àngel Román i Quintillà.

stats