Publicitat
Publicitat

HANDBOL: COPA DEL REI

Les frases del tècnic al vestidor esperonen el Fraikin Granollers

Manolo Cadenas transforma una adversitat en una fortalesa

La situació econòmica del Fraikin Granollers és entre difícil i dramàtica. Álvaro Ferrer va reconèixer dilluns que al vestidor es parla més de diners que d'handbol. Per tractar de solucionar-ho i aconseguir que l'equip competís al màxim nivell a la Copa del Rei de Vigo, Manolo Cadenas va idear una atípica solució. L'entrenador del conjunt català ha inundat durant tota la setmana el vestidor de l'equip amb frases esperonadores. La tàctica sembla que ha funcionat i ahir l'equip va superar el CAI Aragó amb molta més solvència del que el marcador indica (36-40).

"No crec que el Fraikin Granollers sigui millor que nosaltres, però han jugat amb una força especial", va dir Sergio Ruiz, un dels jugadors del CAI Aragó que ahir van veure com els seus rivals corrien i saltaven més. No hi ha dubte que Manolo Cadenas ha transformat una adversitat en una fortalesa, i qui vulgui guanyar el Fraikin Granollers a Vigo s'hi haurà d'esforçar molt.

El que primer ho intentarà serà el Renovalia Ciudad Real, que ahir va superar l'Amaya Sport San Antonio (30-36) i demà es veurà les cares amb el Fraikin Granollers al pavelló d'As Travesas.

Malasinskas, una sorpresa

A banda de l'aspecte mental, el Fraikin Granollers també va fer un partit tàcticament molt interessant, asfixiant el rival amb una defensa 6-0 amb molta presència física pel centre. A més, Manolo Cadenas es va trobar amb una sorpresa no esperada, l'actuació d'Aidenas Malasinskas. El central lituà, que va ser escollit millor jugador del partit, va anotar la meitat de gols (5) que el seu company Ivan Nikcevic (10), però va ser més decisiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF