HANDBOL
Esports 01/12/2018

El campió bielorús de Manolo Cadenas no hauria d'inquietar un Barça Lassa en ratxa

Els de Xavi Pascual busquen la novena victòria seguida a la Champions d'handbol (16.30 h)

Efe
Álex Márquez intenta fer un llançament davant de Larsson i Petrus

BarcelonaEl Barça Lassa, que s'enfronta aquest diumenge (16.30 h) al Palau Blaugrana el Meshkov Brest entrenat per l'extècnic blaugrana Manolo Cadenas, es marca l'objectiu d'aconseguir la seva novena victòria consecutiva a la Lliga de Campions i consolidar-se en el liderat del gGrup a abans de l'aturada de gener per al Mundial.

Xavi Pascual, tècnic dels blaugranes, disposa de tota la seva plantilla i no decidirà el jugador descartat fins poc abans del matx. Qui podria tornar a la convocatòria serà el pivot polonès Kamil Syprzak, descartat en els dos últims partits de lliga Asobal i en l'últim de lliga de Campions davant el Kielce.

També podria donar descans al porter Gonzalo Pérez de Vargas, extraordinari dimarts passat a la pista del Fraikin Granollers amb la millor actuació de la seva carrera (28 parades de 51 llançaments), i fer jugar el porter danès Kevin Möller de sortida.

L'entrenador lleonès Manolo Cadenas torna al Palau ara com a entrenador del campió bielorús i seleccionador nacional de l'Argentina. Derrotat clarament pels blaugrana a la primera volta a Brest (21-29), el Meshkov no arriba en un bon moment a Barcelona. És sisè del grup i acumula sis derrotes i un empat en les últimes set jornades després de vèncer en les dues primeres a Kristianstad (30-32) i en Brest davant del Montpeller (26-23).