Publicitat
Publicitat

El Manchester United vol fitxar Neymar l’estiu que ve

Neymar es continua entrenant amb l’objectiu de poder debutar la setmana que ve contra el Màlaga, ja recuperat de les galteres que va tenir, però no deixa de ser protagonista. El Manchester United ha iniciat una operació amb l’objectiu de fitxar el davanter brasiler, un moviment que el Barça dóna per fet que no es podrà fer. L’entorn del club anglès, però, es mostra més optimista, i considera que l’estiu que ve el Manchester United podrà fer una oferta per endur-se el jugador internacional. Malgrat que la posició del Barça és no donar cap oportunitat als anglesos d’endur-se Neymar, el club britànic ja fa dies que ha contactat amb l’entorn i la família del jugador per mostrar el seu interès i anar preparant el camí d’una astronòmica oferta. La resposta de l’entorn del brasiler, políticament correcta, sembla que ha generat optimisme a Old Trafford.

El directiu del club Ed Woodward, de fet, hauria estudiat l’escenari per presentar una oferta ja aquest estiu, tal com va informar el diari anglès The Sun ara fa tres dies, però aquesta maniobra va ser considerada una cortina de fum per amagar la decepció que ha significat perdre Pedro, un dels objectius dels red devils. El mateix Woodward ha sigut durament criticat per no haver tancat el fitxatge del canari, quan el fins llavors blaugrana havia acceptat marxar al United. Finalment, Pedro va fitxar pel Chelsea i ahir va debutar marcant un gol.

Al Barça es dóna per fet que Neymar no deixarà el club durant els pròxims anys -encara li queden tres de contracte- però no ha agradat gaire saber que l’entorn del jugador ha dit als representants del United que al futbolista no li molestaria jugar algun dia a la Premier League.

Històries de superació esportiva