PREMIER LEAGUE
Esports 10/03/2018

El Manchester United derrota el Liverpool i consolida la segona posició (2-1)

El Chelsea, abans de jugar al Camp Nou, derrota el Crystal Palace (2-1)

BarcelonaDos gols de Marcus Rashford han donat el triomf al Manchester United de José Mourinho contra el Liverpool (2-1) en el gran clàssic del futbol anglès. Rashford, amb un primer gol al minut 16 i un altre al 26, ha marcat diferències. El Manchester United queda segon amb 65 punts, cinc més que el Liverpool de Klopp, tercer amb 60. El Manchester City de Guardiola és líder amb 78 punts i un partit menys. I el Tottenham de Pochettino, si guanya demà al camp del Bournemouth, se situarà tercer.

Eric Bailly, en pròpia porteria, s'ha fet al minut 66 el gol que ha permès al Liverpool atacar un cop i un altre, sense sort, buscant el gol de l'empat. El Liverpool ha protestat dos penals locals, un de Fellaini prou clar.

El Chelsea no ha fallat contra el Crystal Palace

Triomf del Chelsea

El rival europeu del Barça, just abans de jugar al Camp Nou dimecres que ve, ha derrotat el Crystal Palace per 2-1 gràcies als gols en el primer temps de Willian i Kelly en pròpia porteria. Conte no ha fet rotacions en un partit còmode que permet al Chelsea, cinquè, acostar-se a la tercera posició. El gol del Crystal Palace, de Patrick van Aanholt, ha arribat a l'últim minut del matx.

Incidents al camp del West Ham

En els altres partits de la jornada, el que s'ha jugat entre el West Ham i el Burnley s'ha acabat amb incidents quan aficionats locals, enfadats pel fluix rendiment del seu equip, que perdia 0-3 i ha quedat a tres punts de la zona de descens, han envaït la gespa i s'han barallat amb els seus propis jugadors.