Esports 25/08/2019

El Manchester City no falla a Bournemouth i persegueix el Liverpool (1-3)

Agüero ja porta quatre gols en tres jornades de la Premier

T.p.

BarcelonaEl Manchester City s'ha imposat per 1-3 al camp del Bournemouth en un partit on els homes de Pep Guardiola han aconseguit superar un rival molt intens. Per moments, el Bournemouth ha plantat cara, però un cop Rodri ha entrat al terreny de joc per Gündogan els 'citizens' han recuperat el control de la situació.

Després de guanyar la Lliga en l'última jornada la passada temporada, el City sap que el Liverpool serà un rival molt dur. Els 'reds' van guanyar dissabte l'Arsenal i ja sumen 9 punts de 9. En canvi, el City va empatar amb el Tottenham i no podia fallar avui. Agüero, després d'una assistència de De Bruyne, ha fet el 0-1, tercer gol seu aquesta any a la Premier, i Sterling ha aprofitat una jugada amb participació de Silva per fer el 0-2. Abans del descans però, Harry Wilson ha fet l'1 a 2. A la segona part, Agüero, als 64 minuts, ha decidit amb el seu quart gol en tres partits.