Esports 11/01/2020

El Mallorca guanya el Zamora (0-1) i es classifica per a la següent ronda de la Copa

Febas, a la primera part, ha estat l'autor de l'únic gol del partit

Els jugadors del Mallorca celebrant el gol.

PalmaEl Mallorca ha rendibilitzat la seva superioritat davant el Zamora i ha aconseguit per la mínima una victòria que posa fi a la seva ratxa de dos mesos sense guanyar. Tot i el triomf, els dubtes sobre el seu joc continuen, després de fer el just per continuar endavant en la Copa del Rei davant un conjunt de Tercera Divisió.

Els balears han dominat a la primera part, en la qual Febas ha fet el gol que els classifica per a setzens de la Copa. El gol mallorquí ha arribat en el minut 25, després d'una arrencada de Budimir que, després de jugar amb Lumor, assistia Febas perquè posàs el 0-1 al marcador.

Ja a la segona meitat, el partit ha estat molt més obert, gràcies a la necessitat dels zamorans de marcar per mantenir els set mesos que acumulaven sense perdre en competició oficial. Això ha provocat més rapidesa de joc i més oportunitats per part d'ambdós equips.

El Zamora ho ha intentat fins als darrers minuts, però finalment el Mallorca ha pogut mantenir la porteria a zero i ha fet valer la seva superioritat davant un equip que, tot i ser líder en la seva lliga, milita a la Tercera Divisió.