Esports 31/10/2019

El Mallorca empata a Son Moix contra l'Osasuna (2-2)

Els de Vicente Moreno no són capaços de guanyar tot i avançar-se en el marcador en dues ocasions

Toni Crespí
Lago Junior feia el primer gol del partit des dels 11 metres

PalmaEl Mallorca no ha pogut aconseguir la tercera victòria consecutiva a Son Moix i només ha pogut sumar un punt davant l'Osasuna. Després d'avançar-se en dues ocasions al conjunt navarrès, els de Vicente Moreno no han sabut administrar l'avantatge i han malgastat una gran oportunitat per allunyar-se un poc més de la zona de descens.

En la primera part els vermells han estat els clars dominadors del partit, amb un joc vertical i una gran pressió que no ha permès que en cap moment l'Osasuna estigués còmode. Fruit d'aquest domini ha arribat el primer gol. Lago Junior ha transformat un penal comès sobre Dani Rodríguez en el minut 21. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, amb un Mallorca ben replegat que ha creat perill a la contra.

Ja en la segona part, l'equip navarrès ha sortit al camp amb una altra cara i ha començat a tenir les arribades més perilloses. Passada l'hora de partit, Marc Cardona ha fet l'empat a u, després de culminar una gran jugada personal des del mig del camp. Tot seguit, el Mallorca ha reaccionat i, de nou de penal, s'ha avançat al marcador quan faltaven 15 minuts per al xiulet final. Poc ha durat l'alegria als de Vicente Moreno, perquè un minut més tard Rubén García ha posat el 2 a 2 definitiu amb un gran cop de cap que s'ha colat per tota l'esquadra de la porteria defensada per Manolo Reina.

El resultat ja no s'ha mogut més fins al xiulet final i els dos equips han donat per bo el punt aconseguit. D'aquesta manera, els vermells no han pogut allargar la ratxa victoriosa al seu estadi, però continuen una jornada més fora de les posicions de descens.

El pròxim rival del Mallorca serà el Valladolid. Els de Vicente Moreno visitaran l'estadi José Zorrilla amb la intenció de sumar el primer triomf lluny de Son Moix. Els vermells encara no han estat capaços d'aconseguir cap punt com a visitants aquesta temporada.