Esports 27/06/2020

El Mallorca cau davant l'Athletic (3-1) i es complica encara més les opcions de permanència

L'equip balear tan sols ha sumat un punt des que es va reprendre la competició

Els jugadors de l'Athletic Club celebren un dels gols anotats contra el Mallorca.

PalmaNova derrota del Mallorca. Aquesta vegada a San Mamés davant l'Athletic Club per tres gols a un. Els balears es compliquen encara més les opcions de permanència i necessiten quasi un miracle per salvar la categoria. Per part seva, amb aquesta victòria, l'equip basc s'aferra a les seves opcions d'aconseguir una plaça europea.

L'Athletic s'ha avançat aviat en el marcador. En el minut 16, Raúl García feia l'1 a 0, després de transformar un penal, que el mateix davanter navarrès ha provocat. Sis minuts més tard, en el 26, Sancet ha culminat una gran jugada d'estratègia amb un xut ras que ha entrat aferrat al pal esquerre de Manolo Reina.

Ja a la segona part, a manca de 20 minuts, el Mallorca ha retallat distàncies després d'un penal transformat per Budimir. Els homes de Vicente Moreno s'han animat i han arribat a la porteria contrària amb cert perill, però no han aprofitat aquests minuts de nerviosisme de l'Athletic i no han estat capaços d'aconseguir l'empat. Villalibre, al temps de descompte, ha sentenciat el partit anotant el tres a un definitiu.

Dimarts el Mallorca rebrà el Celta de Vigo a Son Moix. Una nova final per a l'equip balear, que, a manca de sis jornades per a la finalització del campionat, necessita sumar de tres en tres si vol tenir alguna opció de permanència.