Esports 20/01/2019

El Mallorca regala a l'Osasuna la setena victòria consecutiva a El Sadar per 2-0

Els de Vicente Moreno han estat poc ambiciosos i han patit en defensa

Imatge del partit entre l'Osasuna i el Mallorca.

PalmaEl Mallorca ha regalat la setena victòria consecutiva a El Sadar a l'Osasuna per 2-0. L'equip navarrès continua invicte al seu estadi aquesta temporada després d'haver-se imposat als illencs en un partit en el qual ha demostrat una major ambició en atac.

Un gol de Kike Barja al cap de quatre minuts de joc ha avançat els locals, que des del principi han duit la iniciativa del joc. El gol d'Osasuna no ha canviat el guió del partit i els jugadors de Jagoba Arrasate han estat de seguida més a prop d'anotar el segon gol que no el Mallorca d'empatar el partit.

De fet, una jugada de Juan Villar a l'àrea petita en el minut 23 ha estat a punt de sorprendre Reina, que finalment ha pogut aturar la pilota sense problemes.

Uns minuts després, un centre de Nacho Vidal, que no ha trobat rematador, ha tornat a donar problemes a la defensa del Mallorca, que ha patit molt davant la pressió contínua dels navarresos.

Després de mitja hora de partit, els de Vicente Moreno han intentat dur perill a la porteria defensada per Rubén Martínez, però l'Osasuna ha avortat els tímids intents. Al final de la primera part, un xut de Sastre des de fora de l'àrea ha estat a punt d'equilibrar el partit.

La segona part ha començat amb un Mallorca més actiu i ambiciós. Un bon remat de Lago Junior i un xut de Dani Rodríguez han inquietat la defensa local en els minuts 52 i 53.

Però l'Osasuna ha tornat despertar i Roberto Torres ha anotat el segon gol per als seus després d'una gran assistència de Kike Barja, que ha fabricat una bona jugada per la banda.

Amb 2-0 al marcador, ha debutat en el conjunt mallorquí la seva darrera incorporació en el mercat d'hivern, el davanter croata Ante Budimir, que no ha aconseguit acostar el perill a la porteria de Rubén Martínez.

En els darrers quinze minuts, l'equip navarrès ha potenciat el seu atac amb l'entrada de davanters Xisco i David Rodríguez, encara que el Mallorca és qui ha estat més a prop d'anotar amb un perillós xut de Salva Sevillano que ha aturat el porter local.