Esports 18/09/2016

El Mallorca trenca el malefici (1-0)

L'equip balear ha aconseguit la seva primera victòria en la Lliga

/ RCD Mallorca

PalmaEl Mallorca ha aconseguit la seva primera victòria en la Lliga després de derrotar per 1-0 el Girona amb un gol marcat per Juan Culio amb la col·laboració involuntària de Samuele Longo en la primera part.

Els tres punts donen oxigen als mallorquinistes, que havien afrontat la visita dels gironins en la darrera posició de la taula.

El Girona continua sense guanyar lluny de Montilivi i aquesta jornada ha fallat en el que millor estava fent: materialitzar les ocasions de gol.

L'equip balear es va posar amb avantatge en el minut 21 després d'un servei de falta directa de Culio, que va desviar a la xarxa el davanter del conjunt català Longo.

Va ser el segon gol del Mallorca en aquest campionat; el conjunt català també havia disposat d'ocasions que no va saber aprofitar.

El Mallorca va mostrar les virtuts i errors de jornades anteriors, és a dir, el seu joc va ser endreçat i directe, però escàs d'idees en els metres finals.

El Girona va ser ambiciós a l'Iberostar Estadi, atès que va jugar amb només tres defenses -Alcalá, Juanpe i Kiko Olivas- i una permanent vocació ofensiva, però sense premi.

Cifuentes (min. 15) no va aconseguir connectar una rematada a l'àrea local després d'un excel·lent contraatac, en el que va ser l'ocasió més clara d'un primer temps en el qual els dos equips van realitzar canvis obligats per les molèsties físiques de Kiko Olivas en el Girona i Thierry Moutinho en el Mallorca. Al primer el va substituir Jonás Ramalho i al segon, Pol Roigé.

L'equip gironí ho va intentar tot per igualar el marcador en els minuts finals, però es va estavellar amb una defensa molt segura i expeditiva.