El Mallorca tornarà el 25% dels carnets als socis

El club balear ha anunciat les opcions de compensació per als abonats

El Mallorca ha anunciat aquest dilluns que retornarà als aficionats que ho sol·licitin el 25% dels doblers que van pagar pels abonaments de la temporada 2019-2020, que finalitzarà sense públic a les graderies de l'estadi de Son Moix per la crisi sanitària del coronavirus.

El club balear ha explicat, a través d'un comunicat, que ha "treballat de manera intensa" per oferir diverses compensacions als seguidors per "no poder acudir als partits del primer equip", i detalla diverses alternatives amb l'objectiu que els abonats "puguin gaudir del club i tenir una experiència cent per cent mallorquinista".

Entre les propostes de compensació pel fet de no poder assistir als partits d'aquesta temporada per la crisi sanitària, a més de la possibilitat de rebre el 25% de l'abonament anual, el Mallorca ha informat que els socis també tindran l'oportunitat de participar "en una gran diada mallorquinista, encara que només hi podran accedir els abonats penyistes", i també ha fet pública l'opció de renunciar al 25% de l'abonament a canvi "d'experimentar les sensacions d'un jugador entrenant a la ciutat esportiva o jugant un partit a l'estadi de Son Moix".

Els socis mallorquinistes, així mateix, tindran l'opció de formar part d'un fan wall a Son Moix amb el seu nom "o gaudir de descomptes del 15% a botigues oficials, bons a restaurants exclusius o experiències en dia de partit com viure la sortida dels jugadors des del tunnel experience, gaudir del meet & greet amb jugadors i cos tècnic, entrades VIP o celebrar l'aniversari a les instal·lacions de Son Moix". El soci només tindrà l'opció d'elegir alguna d'aquestes propostes de compensació.

El club ha informat també que l'elecció de la compensació desitjada "es podrà fer a partir del 15 de juny a través del portal de l'abonat de la pàgina web del club amb totes les opcions que hi haurà".

Pel que fa a la temporada que ve, i a diferència d'altres clubs de Primera Divisió, el Mallorca no ha anunciat cap mesura per als aficionats. Cal recordar que equips com l'Espanyol, el Leganés i el Getafe, entre d'altres, ja van anunciar que regalaran el carnet per a la temporada vinent a tots els abonats d'enguany davant les conseqüències econòmiques que han afectat de manera directa molts dels aficionats.

El conjunt vermell ha informat, a més, que crearà una graderia solidària en la qual tant el club com els seguidors podran donar entrades a tots aquells que han estat en la primera línia de la lluita contra el covid-19 i mostrar-los l'agraïment durant el partit.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF