Esports 11/02/2018

El Mallorca suma un punt més

El 0-0 contra el Llagostera deixa el Mallorca sense poder sumar la quarta victòria consecutiva

Ara Balears
El Mallorca torna a la seva ratxa d’empats

PalmaEl Reial Mallorca ha aconseguit només un punt davant el Llagostera. No ha aconseguit moure el marcador d’un 0-0 davant l’equip català i ha tornat a la seva ratxa d’empats. Els jugadors de Vicente Moreno no han estat capaços d’aconseguir fer-se amb la seva quarta victòria consecutiva empatant a Girona en un partit en el qual Raíllo i Joan Sastre han vist la targeta groga i en què Àlex López ha estat expulsat a uns minuts del final.

El Llagostera, tot i haver jugat amb superioritat especialment a la segona meitat del xoc contra l’equip vermell, tampoc no ha estat capaç de moure el marcador i Manolo Reina ha vist la groga al minut 92 del partit. Així i tot, els de Vicente Moreno continuen sent líders de la Segona B.