A partir de dimecres s'obrirà el període que donarà el tret de sortida per les noves altes de la temporada 2018-2019

Els més ressagats han renovat en el darrer dia de plaç

PalmaAquest dilluns 6 d'agost acaba la campanya de renovació d'abonaments, i fins ara, uns 8.000 socis han renovat.

A partir de dimecres s'obrirà el període que donarà el tret de sortida per les noves altes de la temporada 2018-2019 i per aquest motiu els mallorquinistes més tardans han volgut aprofitar el darrer dia de renovacions.

Abdon Prats, en el moment de marcar el gol de l'empat

Això just després que el Mallorca hagi perdut el primer partit de la pretemporada davant el Cadis (2-1) de la Segona Divisió. Va ser al trofeu Ciudad de la Línea, disputat en terres andaluses.

El conjunt de Vicente Moreno va tenir les millors ocasions del partit a la primera part, però una errada defensiva de Xisco Campos va servir perquè Manu Vallejo, del Cadis, fes el primer gol del partit en el minut 8. En el minut 39, el Mallorca va trobar el premi amb una jugada combinativa. Raíllo va assistir Abdón, que va saber definir molt bé davant el porter per posar l'empat a 1-1 abans del decans.

En el segon temps, Lago Junior i Álex López es varen acostar al gol però el Cadis no va perdonar davant Reina. David Toro va rematar amb un fort xut en el minut 73, cosa que deixà el trofeu Ciudad de la Línea a les vitrines del Cadis.