Esports 15/10/2016

El Mallorca sucumbeix davant el Llevant (2-1)

Els vermells s'han avançat en el marcador gràcies a Ansotegi però el líder ha sabut remuntar

Cabrero no ha pogut fer res per evitar el gol de Lerma.

PalmaEl Mallorca ha sucumbit davant el Llevant (2-1). Els vermells continuen mostrant-se com un rival dèbil que no sap aprofitar les avantatges que aconsegueix. Al Ciutat de València, Ion Ansotegi ha avançat els vermells, que no han sabut guardar el que havien aconseguit. Els granota, que han encadenat la cinquena victòria consecutiva a casa, han sabut remuntar per mantenir-se al capdamunt de la classificació.

El Mallorca s'ha vist per davant en el marcador ja en el minut 13. El central basc ha aprofitat una jugada d'estratègia per posar en avantatge els seus. L'alegria ha durat poc, perquè quatre minuts més tard, Chema, ha aconseguit la igualada. De la primera part, poc més es pot destacar.

A la segona meitat, tot i que el Mallorca ha sortit amb més intenció, els canvis de Muñiz han fet efecte. El brasiler Martins ha revolucionat el duel i el colombià Jefferson Lerma ha aconseguit el gol de la victòria amb un autèntic golàs des de fora de l'àrea.