Esports 17/03/2019

El Mallorca es pren seriosament l'ascens a Primera Divisió

Els balears fermen la permanència a Segona i es fiquen en 'play-off' després de guanyar (2-1) a Las Palmas de Gran Canaria

Juanmi Mas
Ante Budimir bota en una acció d'atac del Mallorca

PalmaEl partit d'aquest diumenge va començar amb intensitat i amb els dos equips cercant la porteria contrària. D'aquesta forma no és d'estranyar que no trigàs a arribar el gol. En el minut 8 Rafa Mir va avançar els locals al marcador amb un golàs. Centre des de l'esquerra de Las Palmas i en el punt de penal va botar el jugador groc per tocar la pilota d'esperó amb la cama dreta.

Amb el marcador d'un a zero no es conformava Las Palmas, que volia més en el debut de Pepe Mel a casa. Espitjaven els grocs i no deixaven respirar el Mallorca. Va començar amb ritme i ganes l'equip canari i es notava en el seu estil de joc.

En el minut 14 va arribar el gol de l'empat, però va ser anul·lat per fora de joc de Budimir en la rematada en el cor de l'àrea després de recollir un rebuig de l'acció d'estratègia anterior. Aquest va ser el primer avís d'un Mallorca que no es torbaria a igualar amb els mateixos implicats.

Lago Junior es va ficar fins a la línia de fons del lateral esquerre del Mallorca i ja en el cor de l'àrea, en lloc de xutar, va deixar la pilota al punt de penal perquè Budimir només hagués d'empènyer l'esfèric al fons de la porteria. Els jugadors de Las Palmas varen reclamar fora de joc, però l'empat (1-1) va pujar al marcador.

A la segona meitat va arribar el segon gol del Mallorca amb un remat de cap del defensa central, Antonio Raíllo, que va desfer l'empat i va deixar el marcador en el definitiu 1-2.

Amb aquest resultat els mallorquins superen el Cadis a la sisena posició i presenten la seva candidatura a jugar els 'play-off' d'ascens a Primera.