El Mallorca es retroba amb el triomf un mes després

Els vermells s'imposen per 4-1 al Tenerife a Son Moix

Efe
Aridai Cabrera ha estat un dels millors jugadors del partit.

PalmaEl Mallorca s'ha retrobat aquest dissabte amb la victòria un mes després, en guanyar per 4-1 el Tenerife a l'estadi de Son Moix, en un partit en el qual varen marcar tots els seus davanters: Aridai Cabrera, Lago Junior, Abdón Prats i Alex López. El gol del Tenerife va ser marcat per Salva Ruiz en pròpia porteria en el minut 50.

L'equip illenc no guanyava a la Lliga des del 7 de setembre, quan s'imposà 1-0 al Cadis, també a Son Moix

El Tenerife de José Luis Oltra va ser un rival molt fluix en defensa i sense pólvora en els metres finals, malgrat que va tenir les seves opcions després de l'autogol de Salva Ruiz, que va donar esperances quan mancava tota la segona part.

El Mallorca reaccionà ràpidament amb un esquema que li està donant molt bons resultats, i en el qual brillen amb llum pròpia el lateral Fran Gámez, el migcampista Salva Sevilla i l'extrem Lago Junior, a més del gran partit que ha protagonitzat aquest dissabte el canari Aridai Cabrera.

L'equip vermell havia encaixat gols durant els primers minuts en els seus dos darrers partits, però el Tenerife va donar l'opció als jugadors de Vicente Moreno de posar-se per davant en el marcador molt aviat (min. 4).

El gol d'Aridai va ser un argument de pes per desnivellar el partit del costat mallorquinista, davant d'un rival espès a qui li va costar un món trobar el seu lloc a la gespa de Son Moix. El Tenerife només reaccionà durant els primers minuts de la segona part, quan perdia 2-0 després del gol de cap de Lago Junior (min.28).

L'autogol de Salva Ruiz després d'un córner llançat per Luis Milla (min. 50) va donar esperances a l'equip visitant, que afrontà la segona part amb més determinació.

Però el seu ímpetu es va acabar cinc minuts després, després d'una altra assistència d'Aridai Cabrera que no desaprofità Abdón prats per col·locar el 3-1 en el marcador.

El Mallorca ja no tornaria a concedir opcions al Tenerife, i inclús sentencià el partit amb el 4-1 marcat per Álex López, qui pocs minuts abans havia substituit Abdón Prats.

Els tres punts aconseguits tornen a situar l'equip de Vicente Moreno a la part alta de la taula quan encara manquen els resultats dels rivals directes. En canvi, per al Tenerife la derrota suposa un dur contratemps en les seves aspiracions de pujar posicions a la classificació.

Fitxa Tècnica

4-Mallorca: Reina, Fran Gámez, Raillo, Valjent, Salva Ruiz, Aridai (Ferrán Giner, min. 59), Pedraza, Salva Sevilla, Lago Junior, Dani Rodríguez (Baba, min. 83), Abdón Prats (Álex López, min. 74).

1-CD Tenerife: Dani Hernández, Sáenz, Alberto, Aveldaño (Paco Montañés, min. 59), Cámara, Acosta, Luis Milla, Héctor, Suso Santana, Naranjo (Chilunda, min. 74), Malbasic.

Gols: 1-0 (min. 4), Aridai; 2-0 (min. 28), Lago Junior; 2-1 (min. 50), Salva Ruiz en pròpia porta; 3-1 (min. 55), Abdón Prats; 4-1 (min. 80), Álex López.

Àrbitre: Daniel Ocón Arraiz.