Esports 31/10/2018

El Mallorca queda sense llum contra el Valladolid a la Copa del Rei (1-2)

Una apagada elèctrica deixa l'estadi de Son Moix a les fosques i l'equip sense idees en una primera part molt fluixa

Juanmi Mas
El Mallorca perd contra el Valladolid en el partit d'anada de la Copa del Rei

PalmaEl partit d'anada de setzens de final de la Copa del Rei entre el Mallorca i el Valladolid s'ha interromput aquest dimecres en el minut dos de la primera part, a causa d'una apagada que ha deixat a les fosques l'estadi de Son Moix.

L'Estadi de Son Moix a les fosques

L'àrbitre ha enviat els jugadors als vestidors i el partit s'ha reprès amb normalitat 15 minuts més tard.

A part de l'anècdota del llum, l'altra notícia del vespre ha estat els canvis que Vicente Moreno ha fet a l'onze inicial, un equip molt diferent del que tenen acostumat els aficionats mallorquinistes: Parera, F. Giner, Pablo Ramon, Xisco Campos, Franco Russo, P. Valcarce, Faurlín, Baba, Merveil, C. Castro, Álex López.

L'Italià Daniele Verde ha marcat el primer gol del Valladolid en el minut 8 amb un xut que ha agafat efecte i ha fet impossible l'estirada del porter Miquel Parera.

En el minut 35, s'ha repetit la mateixa història i Daniele Verde, motivat pel primer gol, ha millorat el seu llançament per fer un gran xut que ha llevat les teranyines de la porteria en un vespre de bruixes per al Mallorca. Era el 0-2, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

En la segona meitat els jugadors del Mallorca han posat una marxa més al partit i en el minut 67 Buenacasa ha rematat de cap una bona centrada de Baba des de la banda dreta. Era l'1 a 2 i el premi dels locals al seu esforç. Uns minuts més tard ho ha provat Valcarce, però el seu llançament ha sortit massa alt i el marcador ja no s'ha mogut més. Amb aquest resultat els barralets hauran d'esperar a la primera setmana de desembre per cercar una remuntada que es presenta molt difícil.