Esports 15/11/2020

El Mallorca presenta la seva candidatura a l'ascens amb una gran victòria a Girona

Els mallorquinistes guanyen l'equip català per 1-0

Un moment del partit

PalmaEl Mallorca ha guanyat aquest dissabte per 1-0 contra el Girona amb un gol de Salva Sevilla en el minut 5, quan Amath li ha passat la pilota des de la línia de fons. Poc després, els gironins han fet alguns intents, però sense èxit. Els locals s'han acostat a la porteria de Manolo Reina durant una escapada de Pablo Moreno.

En el minut 16, Moreno ha aprofitat una jugada embrollada dins l'àrea i ha marcat l'empat, però l'àrbitre Jon Ander González Esteban l'ha anul·lat per falta a Joan Sastre en la rematada. En la segona part el Girona ha continuat cercant igualar el marcador. Yan Couto ha respost a la confiança del seu entrenador amb un xut creuat des de dins de l'àrea.

També han inquietat el porter mallorquinista Gumbau i Calavera amb dos xuts potents des del balcó de l'àrea i Sylla, amb un altre llançament. El Girona ha dominat la segona part i quasi ha aconseguit empatar. Al final del partit, el Mallorca gairebé ha marcat el segon gol, però el porter del Girona ho ha evitat.