2a divisió
Esports 22/12/2013

Javi López debuta a la banqueta del Girona amb derrota a Mallorca (2-0)

Els illencs guanyen amb dos gols d'Alfaro, el segon de penal, mentre que el Girona erra una pena màxima a falta de vint minuts

BarcelonaEl Mallorca ha derrotat el Girona i ha fet un pas més en la seva particular lluita per retornar a la Primera Divisió, mentre que els gironins sumen una nova ensopegada i cauen fins a la vintena posició, en posicions de descens a la Segona B (2-0). La cara i la creu, sobretot per als gironins, que aquesta setmana han canviat d'entrenador. Javi López, el relleu de Ricardo Rodríguez, no ha pogut debutar amb victòria.

Dos gols d'Alfaro, el segon de penal, han servit perquè els mallorquins sumessin els tres punts contra un Girona en hores baixes, que ja fa sis jornades que no aconsegueix la victòria, i que aquesta mateixa setmana va caure amb contundència a la Copa contra el Getafe.

Alfaro ha obert el marcador al minut 37, i ell mateix ha certificat la victòria a l'inici de la segona meitat (51') que ha transformat una pena màxima. No ha estat l'únic llançament des dels set metres, ja que Jandro ha tingut l'oportunitat de retallar distàncies, però el seu xut l'ha aturat Miño, i ha permès que el Mallorca es recuperi de la derrota al camp del Jaén, la setmana passada, i hagi sumat 10 dels últims 15 punts en joc.