Esports 16/06/2020

Un bon Mallorca perd per la mínima a Vila-real (1-0)

El gol de Carlos Bacca en el minut quinze ha estat suficient perquè el Mallorca perdés el partit

Ara Balears
El migcampista del Mallorca, Iddrisu Baba.

PalmaLa manca de gol ha sentenciat el Mallorca al camp del Vila-real. Tot i les ocasions que ha tingut el conjunt de Vicente Moreno durant el partit, un gol de Carlos Bacca en el minut quinze ha estat suficient perquè el Mallorca perdés el partit corresponent a la jornada 29 del campionat de lliga i continuï a la zona de descens.

La primera gran ocasió del partit ha estat per al Mallorca, quan als 6 minuts de joc el migcampista Iddrissu Baba ha disparat des de més enllà de la frontal de l'àrea i ha estavellat amb força la pilota al travesser, però al cap de menys de deu minuts ha arribat l'1 a 0 amb el gol de Bacca. Després d'aquesta acció, el Mallorca ha començat a dominar el partit, però cada vegada que ha aconseguit arribar a la porteria li ha mancat gol i el Vila-real ha aconseguit mantenir el gol d'avantatge fins a arribar a la mitja part.

El conjunt local ha sortit més ambiciós i durant els primers cinc minuts de la segona part ha intentat ampliar el seu avantatge amb dues ocasions de Chukweze i de Manu Trigueros. Vicente Moreno ha intentat canviar el rumb del partit amb l'entrada de Budimir i Trajkovsky. Tot i el bon joc del Mallorca, el Vila-real ha pogut mantenir l'1 a 0 sense moltes dificultats.

Les ocasions més clares del conjunt mallorquí per empatar el partit han estat durant els minuts finals del partit, quan Baba ha tornat a estavellar la pilota contra el travesser i quan, un minut després, han desaprofitat una triple ocasió que ha acabat salvant el lateral local Quintillá.

Amb aquesta derrota el Mallorca es troba a l'espera de disputar el partit de divendres contra el Leganés, que també es troba en zona de descens en el Visit Mallorca Estadi.