Esports 22/11/2020

El Mallorca no pot passar de l'empat davant l'Sporting de Gijón (0-0)

Els balears sumen 12 partits consecutius sense perdre

El Mallorca ha sumat un nou partit sense perdre.

PalmaEl Mallorca no ha pogut superar l'Sporting de Gijón a Son Moix. Els balears han sumat un punt després d'empatar 0 a 0 contra l'equip asturià en un partit molt igualat i en el qual hauria pogut guanyar qualsevol dels dos conjunts. Amb aquest resultat, els balears continuen ocupant el segon lloc a la classificació a un punt de distància de l'Espanyol de Vicente Moreno i sumen 12 jornades consecutives sense conèixer la derrota.

El conjunt de Luis García Plaza no ha pogut aprofitar una gran oportunitat per situar-se líder de la Segona Divisió. No obstant això, els vermells han tornat a demostrar una gran solidesa defensiva davant un gran Sporting, que ha tingut les millors ocasions del partit, sobretot en els primers 45 minuts.

En la primera part del duel, els asturians s'han topat en diverses ocasions amb un gran Manolo Reina, que ha evitat el gol amb dues grans intervencions. Tot i que en la segona meitat el xoc s'ha igualat més, el Mallorca no ha tingut la fluïdesa d'altres partits amb la pilota i no ha disposat pràcticament cap ocasió de gol. Per part seva, l'Sporting, ben ordenat en defensa, sortia a la contra, però tampoc no ha posat en grans dificultats la defensa mallorquinista.

Finalment, empat a 0 i un punt per a cada equip. Un resultat que, pel que s'ha vist sobre el terreny de joc, fa justícia al joc desplegat pels dos conjunts. Aquest dimecres els homes de Luis García Plaza visiten el camp del Cartagena (21.30 h). Els balears intentaran sumar un nou triomf a domicili i continuar amb la bona dinàmica de no perdre i no encaixar gols.