FUTBOL
Esports 09/10/2016

Un 'hat-trick' de Brandon treu el Mallorca del descens (3-0)

Mentre es qüestionava la continuïtat de Vázquez, la plantilla va voler sortir en defensa seva i a demostrar aquest compromís al terreny de joc

Efe
CuV_8PEWgAAb_Q3

PalmaEl Mallorca ha conquistat el seu segon triomf de la temporada i surt del descens després de derrotar per 3-0 l'Osca a l'Iberostar Estadi, amb un 'hat-trick' de Brandon Thomas.

L'equip balear va jugar els últims 15 minuts amb 10 futbolistes per l'expulsió de Joan Oriol, però aquesta circumstància no va influir en el resultat perquè el partit ja estava resolt.

El Mallorca va quallar la millor actuació de la temporada després d'imposar-se a un rival que venia de guanyar dos partits seguits i amb aspiracions, però que va jugar a Palma molt minvat per les nombroses baixes.

Al Mallorca tot li va sortir bé en la primera part, amb l'excepció de la primerenca lesió de Juan Rodríguez, que fou substituït per Damià Sabater (min. 27).

En una setmana en la qual s'havia qüestionat la continuïtat de Vázquez, la plantilla va voler sortir en defensa seva i a demostrar aquest compromís al terreny de joc.

El Mallorca va cedir el domini del joc a l'Osca en la represa, amb l'objectiu d'aprofitar algun contraatac.

Més preocupats de defensar que d'atacar, els mallorquinistes van tenir paciència per esperar la seva ocasió, que va arribar a través d'un inspirat Brandon (min. 71), autor d'un 'hat trick' quan l'equip més el necessitava.

L'Osca, malgrat tot, no va perdre la cara al partit, i encara menys després de l'expulsió de Joan Oriol (min. 76). Però el Mallorca es va defensar amb ordre i encert per assegurar la segona victòria de la temporada.