Esports 17/08/2019

El Mallorca guanya l'Eibar (2-1) en el seu retorn a Primera

Els de Vicente Moreno obtenen els tres primers punts de la temporada amb una victòria sofrida

Els jugadors del Mallorca celebren el gol de la victòria

PalmaEl Mallorca no ha pogut tenir millor estrena en el seu retorn a Primera. El conjunt vermell ha aconseguit la primera victòria de la temporada per 2 gols a 1 davant l'Eibar. Sis anys després, Son Moix ha pogut celebrar un triomf a la màxima categoria del futbol espanyol.

El partit començava de manera immillorable per al conjunt vermell. En el minut 3, Dani Rodríguez, que ha estat el millor jugador del partit, ha avançat el Mallorca amb un gran gol després d'una jugada individual. Els de Vicente Moreno han estat molt superiors a l'Eibar durant els primers 45 minuts, però no han sabut aprofitar diverses ocasions clares i s'ha arribat al descans amb el mínim avantatge en el marcador.

A la segona part, el conjunt basc ha sortit millor al partit i ha trobat el gol de l'empat en el minut 56. Paulo Oliveira marcava després d'un llançament de córner. L'Eibar pareixia que imposava la seva experiència i tot feia pensar que podria fer el segon. Però a aquest Mallorca de Vicente Moreno mai se'l pot donar per mort i quan pareixia que el partit acabaria en empat, ha arribat el gol del triomf quan faltaven 10 minuts per al final.

En els instants finals, l'Eibar ha cercat l'empat amb determinació, però s'ha topat amb un Mallorca que ha defensat amb encert el 2-1 i el marcador ja no s'ha mogut més. El conjunt vermell ha tornat, i ho ha fet de la millor manera possible.