Esports 10/02/2019

El Mallorca paga la seva falta d'ambició amb una derrota a Albacete (2-0)

Un gol de Bela a l'inici de partit i un penal transformat per Susaeta, en temps de descompte, deixen l'equip balear sense opcions de ficar-se al 'play-off'

Juanmi Mas
Bela celebra el primer gol del partit contra el Mallorca

PalmaUn altre partit dolent fora de casa que acaba amb derrota. Aquest és el guió inalterable del Mallorca aquesta temporada. Aquest diumenge ha perdut (2-0) sense xutar ni una sola vegada a porteria en tot el partit. Amb jugadors com Lago Junior, Ariday i Leo Suárez, l'equip no ha estat capaç de trobar una rematada perquè Vicente Moreno no ha posat cap jugador de referència a la punta d'atac.

L'Albacete tampoc no ha inquietat la porteria defensada per Reina d'ençà que en el minut 7, Bela ha rematat de cap una passada des de la dreta per fer l'1 a 0. Després d'això no ha passat res de destacable però l'avantatge ja era per a l'equip manxec, que encara no coneix la derrota al Carlos Belmonte.

A la segona part, l'entrenador del Mallorca ha tret al camp de joc Stoiljkovic i Àlex López, però això tampoc no ha servit per cercar la porteria contrària amb més verticalitat.

En temps de descompte, podria haver-hi un penal a favor del Mallorca sobre Raíllo. A la següent jugada ha estat el mateix jugador andalús el que ha tomat un home de l'Albacete dins l’àrea, cosa que l’àrbitre sí ha vist. Susaeta ha fet el 2-0.

Amb aquest resultat, els manxecs són líders de Segona, mentre que el Mallorca es queda fora de les places de 'play-off'.