El Mallorca perd 1-3 a Son Moix amb deu jugadors contra un Albacete molt rocós

Xisco Campos ha hagut de ser traslladat amb ambulància després de rebre un cop al cap i Raíllo ha estat expulsat

Juanmi Mas
Xisco Campos és traslladat amb ambulància després d'un cop amb un jugador de l'Albacete

PalmaEl Mallorca perd (1-3) el primer partit de la temporada a Son Moix en un enfrontament ple d'incidències. Els castellans han aprofitar l'única ocasió de la primera part en un rebuig mal defensat pels locals al minut dos de joc.

El gol ha servit per fer reaccionar els homes de Vicente Moreno, que ho han intentat amb un xut d'Álex López, que ha enviat la pilota al pal.

Els darrers minuts de la primera part ha arribat l'ensurt quan Xisco Campos ha caigut com un plom damunt la gespa de Son Moix després d'una topada fortuïta amb un jugador de l'Albacete. El mallorquí s'ha endut la pitjor part i després d'uns minuts de nirvis a les graderies, ha estat traslladat amb ambulància.

A la segona part les coses han empitjorat pel Mallorca perquè Raíllo ha vist la targeta vermella directa en una acció molt discutida, però, amb 10 jugadors, el Mallorca ha estat capaç d'empatar gràcies a un gol de Lago Junior.

El Mallorca havia fet el més difícil, però l'Albacete, que ha jugat amb un home més tota la segona part, ha aprofitat la superioritat numèrica per marcar dos gols a la darrera mitja hora. L'autor ha estat el Toro Acuña, exjugador dels barralets.