Esports 03/12/2017

El Mallorca empata contra el Sabadell i continua líder del seu grup

De nou, els mallorquinistes han quedat sense marcar davant un conjunt que va plantejar un partit sense complexos

Ara Balears
Foto oficial de l'equip abans de començar el partit contra el Sabadell

PalmaEl Mallorca ha empatat (0-0) amb el Sabadell a Son Moix i, encara que manté el còmode avantatge en la taula i la condició d'invicte, perd pistonada amb les segones taules consecutives després del punt sumat a Olot la passada jornada (0-0).

De nou, els mallorquinistes han quedat sense marcar davant un conjunt que va plantejar un partit sense complexos a Son Moix i que, fins i tot, va cercar el triomf en els minuts finals.

El partit va ser complicat per al Mallorca, amb una primera part en la qual només va destacar la verticalitat dels seus laterals Sastre i Bonilla.

Álex López (min. 22) i Antonio Raillo (min. 26) van tenir les oportunitats més clares per obrir el marcador, davant un Sabadell molt segur en la faceta defensiva.

El Mallorca va intentar per tots els mitjans obrir el marcador en el segon temps, però es va trobar amb un rival que no només va aguantar bé en defensa, sinó que també va cercar les seves oportunitats.

En un partit molt obert els dos equips van poder marcar, i una de les ocasions més clares la va protagonitzar Lago Junior (min. 73) amb un gran tret que va ser desviat per poc.

El segon empat consecutiu, i també el segon sense marcar un gol, frena la marxa victoriosa dels mallorquinistes.