El Mallorca dorm líder gràcies a dos gols de penal

El conjunt de Luis García Plaza suma tres punta més contra el Cartagena (2-1)

J. Genovard
Antonio Raíllo durant el partit

PalmaEl Mallorca dorm líder després de la victòria contra el Cartagena (2-1) amb dos gols de penal. El conjunt de Luis García Plaza ha tret suc d'un mal partit en què no ha aconseguit crear gaires ocasions de perill. L'única nota negativa del partit ha estat que el Mallorca ha tornat a encaixar gol després de quasi cinc partits imbatut. Amb aquesta victòria, el Mallorca manté la seva gran ratxa d'imbatibilitat i suma tres punts més que el mantenen en la lluita per tornar a Primera Divisió.

Primera part molt plana d'un Mallorca que tenia el domini del partit, però era incapaç de crear ocasions de perill. El domini estèril del conjunt de Luis García Plaza s'ha anat diluint amb el pas dels minuts i el Cartagena ha aconseguit el control del matx i, a diferència dels minuts en què el Mallorca era qui duia el pes del duel, sí que ha inquietat la porteria vermella, on, com darrerament, Manolo Reina ha salvat els mallorquins.

El Mallorca ha sortit del descans amb les idees més clares que els primers 45 minuts i ha acompanyat el domini i el control de la pilota amb ocasions i arribades a l'àrea rival. Després de nombroses centrades a l'àrea que no trobaven rematador, i xuts sense perill, el Mallorca ha aconseguit el primer gol, de penal, assenyalat pel VAR. Un defensa del Cartagena ha tallat una centrada amb el braç dins l'àrea i després de la revisió del videoarbitratge l'àrbitre ha xiulat penal. Dani Rodríguez no ha fallat l'oportunitat i ha avançat el conjunt vermell en el marcador.

El gol ha canviat el partit i el Mallorca s'ha llevat la pressió de sobre i s'ha convertit en l'amo i senyor del partit. 10 minuts després, i un altre cop de penal, Lago Junior ha sentenciat el partit amb el segon gol, que permet al Mallorca dormir líder a l'espera del resultat de l'enfrontament d'aquest dijous entre l'Espanyol i el Leganés.

A 2 minuts del final del partit, i quan més còmode i tranquil pareixia el partit per al conjunt de Luis García Plaza, el Cartagena ha despertat i ha retallat distàncies en el marcador amb un gran gol des de la frontal de l'àrea que ha batut una nova ratxa d'imbatibilitat.

Diumenge el Mallorca rebrà el Logroñés al Visit Mallorca Estadi amb l'objectiu de mantenir la bona ratxa.