SEGONA DIVISIÓ
Esports 05/02/2017

El Mallorca perd davant l'Oviedo i s'abandona al descens (2-1)

Els d'Olaizola no aconsegueixen escapar de les posicions vermelles de la classificació

Ara Balears / Efe
/ LFP

PalmaL'Oviedo ha derrotat aquest diumenge el Mallorca (2-1) al Carlos Tartiere en un partit en el qual els més destacats han estat Vila i Diegui Johannesson, que amb prou feines havien disputat minuts enguany, i que ha suposat el debut golejador de Costas.

La defensa de cinc ha donat el resultat esperat per Fernando Hierro. A la primera acció per banda, Susaeta ha fet el primer gol dels blaus, fruit d'un centre que .

No s'havien complert ni deu minuts de joc i els blaus ja anaven per davant en el marcador després d'un inici en el qual els locals han pres la iniciativa amb la pilota davant un càndid Mallorca que semblava esperar a la contra com a estratègia.

Amb el marcador en contra, amb prou feines els d'Olaizola han aconseguit crear perill a l'àrea contrària, a excepció d'una pilota aturada i un tir exterior de Brandon que ha intentat sorprendre Juan Carlos.

Gairebé en temps de descans, el conjunt balear ha aconseguit enviar la pilota a la xarxa després d'una falta ben executada de Moutinho.

A la segona part, una jugada entre Diegui i Susaeta per la dreta ha acabat amb un centre mesurat del basc a l'àrea que a punt ha estat d'entrar a la porteria de Linares.

Aquesta acció ha animat l'estadi i l'equip, que llavors ha fet una passa endavant per intentar capgirar la situació i en la següent jugada, en un servei de Susaeta, ha aconseguit tornar a avançar-se en el marcador amb una potent rematada de cap del debutant David Costas.

Resultat a favor per a l'Oviedo i poc marge per al Mallorca, mancat d'idees durant tota la trobada i que no ha aconseguit encara escapar de les posicions vermelles de la classificació.