Esports 18/12/2016

El Mallorca perd contra el Numància i passarà les festes en descens

Brandon ha estat expulsat en el descans per protestar un suposat fora de joc

Cabrero tracta d'espavilar els seus companys.

PalmaEl Mallorca ha perdut davant el Numància per un clar marcador de 3-1, resultat que obligarà els homes dirigits per Javier Olaizola a passar les festes en posicions de descens. La presència del propietari del club, Robert Sarver, a la graderia no ha evitat un nou naufragi del conjunt vermell.

Les vies d'aigua s'han començat a obrir prest. En el minut 16, el Numància s'ha avançat. Pablo Valcarce ha rematat a boca de canó una centrada de Marc Mateu, fet que ha traduït el domini inicial dels locals al marcador.

La reacció vermella ha estat ràpida. Dos minuts més tard, Juan Rodríguez ha resolt una jugada dins l'àrea després d'una falta a l'àrea servida per Juan Domínguez. La resposta, però, no ha evitat la desfeta.

El desastre ha començat a prendre forma al final de la primera part. Manu del Moral ha posat el 2-1 en el marcador amb una diana que ha estat molt protestada pels jugadors vermells per un suposat fora de joc. La conseqüència ha estat l'expulsió de Brandon en el descans per continuar protestant la decisió del col·legiat català David Medié Jiménez.

Els vermells ja no s'han pogut sobreposar a la situació d'inferioritat durant la segona meitat. El mateix Manu del Moral ha marcat el seu segon gol, tercer en el compte del Numància, en el minut 57. Els vermells no han trobat resposta i Javier Olaizola suma dues derrotes en dos partits al capdavant de l'equip.