El Mallorca continua imparable

Els de Luis García Plaza s'imposen amb contundència al Màlaga a Son Moix (3-1)

T. Crespí
Els jugadors del Mallorca celebren el primer gol del partit.

PalmaEl Mallorca continua en la seva dinàmica positiva de resultats. Els vermells, en un gran partit de tot l'equip, han aconseguit una nova victòria a Son Moix davant el Màlaga per 3 gols a 1. Els homes de Luis García Plaza ja acumulen vuit partits consecutiu sense perdre i es mantenen tercers a la classificació a dos punts del líder, l'Espanyol.

El partit ha començat de la millor manera possible per als balears. Pràcticament en la primera arribada, Amath Ndiaye ha fet l'1 a 0. És la primera diana amb la camiseta vermella del davanter cedit pel Getafe. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, amb domini dels balears en el joc i poques aproximacions del Màlaga a la zona defensiva del Mallorca.

A la segona meitat s'ha repetit el guió de la primera. Antonio Raíllo ha posat el 2 a 0 als cinc minuts de la represa. El defensa andalús ha rematat amb el cap un gran llançament de falta de Salva Sevilla i ha deixat el partit molt costa amunt per al Màlaga. Però quan pareixia que el Mallorca tenia el partit controlat, els andalusos, mitjançant un gol de l'exmallorquinista Chavarría, han escurçat distàncies al minut 67 i han posat emoció al xoc. Poc li ha durat l'alegria al Màlaga, ja que set minuts després de fer el 2 a 1, Dani Rodríguez, amb un gran xut des de fora de l'àrea, ha sentenciat el partit amb el tercer gol.

Amb aquesta nova victòria, els homes de Luis García Plaza continuen tercers a la classificació després que l'Sporting de Gijón, que ocupa el segon lloc a la taula, i l'Espanyol també hagin guanyat els seus partits aquesta jornada. El Mallorca visitarà aquest diumenge (16 h) el Saragossa i intentarà allargar aquesta bona dinàmica de joc i, sobretot, de resultats.