Esports 29/09/2019

Un pal, un penal en contra i derrota; el Mallorca continua amb la dinàmica negativa a Vitòria

El conjunt de Vicente Moreno ha perdut per dos gols a zero contra l'Alabès i continua en posicions de descens

J.genovard
Un pal, un penal en contra i derrota; El Mallorca continua amb la dinàmica negativa a Vitòria

PalmaEl Mallorca no ha pogut superar l'Alabès a Vitòria i continua amb la ratxa negativa que el manté una jornada més en posicions de descens. El partit ha tornat a venir marcat per la mala fortuna del conjunt de Vicente Moreno -que s'ha topat amb el pal per sisena vegada aquesta temporada- i per la intervenció del VAR, que ha xiulat penal en contra del conjunt de Vicente Moreno -també el sisè que xiulen en contra del Mallorca. Després del gol de penal, el conjunt mallorquí s'ha llançat a l'atac amb la intenció d'empatar el partit i ha acabat rebent el gol de la sentència en un gran contraatac del conjunt basc.

La primera part ha estat molt igualada i física, i cap dels dos equips no ha aconseguit imposar el seu ritme. L'ocasió més destacada dels primers 45 minuts ha estat el xut al pal del davanter del Mallorca Ante Budimir.

El segon temps ha començat amb la mateixa dinàmica: futbol directe, les defenses imposant-se als davanters i el mig del camp lluitant per cada pilota dividida. Cap dels dos equips no ha gaudit de grans ocasions de perill fins al minut 75, quan el VAR ha xiulat un penal de Lago Junior contra l'exjugador del Mallorca Tomàs Pina. Després que Lucas enganàs Manolo Reina i amb el resultat en contra, Vicente Moreno ha tractat de revolucionar l'equip per tal d'empatar i sumar un punt a Mendizorroza, però l'Alabès ha sentenciat el duel pocs minuts més tard amb un gran contraatac que ha finalitzat Joselu per posar el definitiu 2-0 en el marcador.

Amb aquesta derrota, el conjunt de Vicente Moreno es manté una jornada més a posicions de descens i suma sis jornades consecutives sense conèixer la victòria. El pròxim rival del Mallorca serà l'Espanyol, que visitarà Son Moix diumenge que ve a les 12 h.