Esports 03/01/2021

El Mallorca comença l'any amb un empat amb gust de derrota

El conjunt mallorquí ha acabat el partit contra l'Oviedo amb un 2 a 2 en el marcador

Imatge del partit.

PalmaEl Mallorca ha començat aquest 2021 amb un empat contra l'Oviedo que ha tingut gust de derrota (2-2). El Mallorca ha començat el partit guanyant per dos gols a zero, però des del final de la primera part l'Oviedo ha començat a pressionar fins a acabar empatant.

El primer gol no ha tardat a arribar per al conjunt mallorquí. En el minut 15, Lago Junior no ha desaprofitat el regal de Mossa, que li ha cedit la pilota i ha posat el Mallorca per davant en el marcador. Només quatre minuts després, i encara que els de l'Oviedo han intentat pressionar per controlar el partit, els de Luis Garcia Plaza han augmentat més la diferència gràcies a un míssil de Joan Sastre que ha enviat a l'escaire i que ha fet que el porter Joan Femenías no hagi pogut fer res per aturar-lo.

Aquest segon gol ha fet que l'Oviedo hagi començat a atacar i a arriscar més per reduir la diferència amb el conjunt mallorquí i en el minut 38 el jugador local Rodrigo ha tingut una ocasió clara de gol que ha acabat en el pal. Els de Luis Garcia Plaza han començat a tenir problemes i, dos minuts abans del descans, l'Oviedo ha marcat el seu primer gol gràcies a l'acció de Javier Mier.

La segona part ha començat amb molt joc directe entre els dos equips, que han tingut ocasions clares de gol. En el minut 64, Russo ha tingut l'oportunitat d'augmentar la diferència en el marcador, però Joan Femenías ha aturat la pilota. L'Oviedo ha continuat prement i finalment, en el minut 68, Arribas ha aconseguit empatar el partit amb un gol de cap.

En el minut 82 l'Oviedo hauria pogut posar-se per davant en el marcador gràcies a una falta xutada des de quasi la zona de l'àrea, però el xut de Nahuel ha anat molt desviat. Encara que els dos equips han lluitat fins al final per endur-se la victòria, finalment el partit ha acabat amb l'empat i el Mallorca ha tornat a casa sumant un punt agredolç.