Esports 05/01/2020

El Mallorca comença l'any amb una derrota

Amb un 1 a 0, el conjunt de Vicente Moreno podria entrar a la zona de descens si el Celta empata aquest diumenge vespre contra l'Osasuna

Imatge del partit entre el Granada i el Mallorca. / EFE

PalmaEl Mallorca ha començat l'any amb una derrota per la mínima contra el Granada. Amb un 1 a 0 fora de casa, i després de sumar un punt dels 18 darrers possibles, el conjunt de Vicente Moreno podria entrar a la zona de descens si el Celta empata aquest diumenge vespre contra l'Osasuna.

El conjunt balear ha sortit al camp amb una alineació i estructura poc habituals. El conjunt mallorquí ha sortit a Los Cármenes amb tres centrals, Valjent, Sedlar i Raíllo, i Fran Gámez i Lago Junior com a laterals amb una funció ofensiva, que no ha funcionat durant la primera part. El Granada ha dominat el partit des del primer moment i en el minut 23 ha arribat el primer i únic gol de l'enfrontament. Soldado ha passat la pilota a Ángel Montoro i aquest ha marcat a porta buida.

El Granada ha tingut més ocasions d'augmentar la diferència en el marcador, però el segon gol no ha arribat. A la segona part, i després d'un canvi de posició entre Fran Gámez i Lago Junior, el Mallorca ha sortit a totes i Salva Sevilla ha tingut la primera oportunitat d'igualar el marcador amb una falta directa que ha acabat a les mans de Rui Silva. Dani Rodríguez i Cucho Hernández també s'han acostat a la porteria, però no han pogut marcar.

Amb aquest 1 a 0 contra el Granada, els de Vicente Moreno tornen a l'illa sense sumar i amb la possibilitat d'entrar en la zona de descens aquest mateix diumenge vespre.