Esports 01/02/2020

El Mallorca cau enfront del Valladolid (0-1)

El gol de Ünal ha decidit la sort d'un partit en què els dos equips han tingut poques ocasions

El Mallorca cau enfront del Valladolid

PalmaUna derrota dura per al Mallorca a Son Moix contra un Valladolid que ha aconseguit guanyar després de nou jornades sense fer-ho. El gol del turc Enes Ünal a la segona part de l'enfrontament fa que els de Vicente Moreno depenguin dels resultats dels rivals directes per no caure a la zona de descens. El gol de Ünal ha decidit la sort d'un partit en què els dos equips han tingut poques ocasions durant la primera part, encara que en el minut 27 l'àrbitre ha anul·lat un gol de Dani Rodríguez. Aquesta decisió l'han corroborat les imatges de televisió.

Els de Moreno han començat i finalitzat millor els primers 45 minuts que el rival, que també ha tingut moments de molta lucidesa sobre el terreny de joc, però només ha amenaçat la porteria de Manolo Reina després d'una ocasió de Ünal en el minut 6. Tant el Mallorca com el Valladolid s'han esforçat per no cometre errors durant la primera part.

La segona meitat no ha començat bé, ja que Moreno ha hagut de substituir el central Antonio Raillo per lesió i el gol del turc Enes Ünal ha descol·locat el Mallorca el minut 55. Moreno ha intentat reforçar l'atac amb el japonès Take Kubo, però el marcador no s'ha mogut tot i els esforços dels mallorquinistes.

Amb un 0 a 1 final en el marcador, el Mallorca podria acabar aquesta jornada en zona de descens i la setmana que ve s'haurà d'enfrontar a l'Espanyol.