Esports 21/10/2018

El Mallorca suma un empat (1-1) que "cou"

L'Extremadura aconsegueix igualar el marcador en el temps de descompte gràcies a un penal molt rigorós

Juanmi Mas
El Mallorca aconsegueix un empat (1-1) "que cou "

PalmaEl Mallorca ha sumat un punt aquest diumenge contra l'Extremadura, tot i que la sensació dels aficionats mallorquinistes és que s'han deixat dos punts pel camí. El gol de Kike Márquez de penal i en el temps afegit ha caigut com una gerra d'aigua freda.

El Mallorca ha estat dominador a la primera part però sense ocasions clares, en canvi l'Extremadura ha avisat de tant en tant amb jugades de perill gràcies a un parell de contracops que han fet suar de valent el porter del Mallorca. De fet, Reina i el pal han evitat un gol de l'equip extremeny a l'inici del matx.

A la segona part els homes de Vicente Moreno han donat una passa cap endavant i l'Extremadura s'ha vist obligat a esmerçar-se a fons amb les faltes. El gol del Mallorca ha arribat gràcies a l'entrada en el camp d'Stoichkov, que ha fet una passada interior a Salva Sevilla, aquest ha assistit Aridai que ha marcat a plaer. Eren els millors moments de joc del Mallorca quan ha arribat l'expulsió d'Aitor, però precisament a partir d'aquest moment els barralets han entregat la pilota a l'Extremadura, que s'ha fet més gran amb el pas dels minuts. Així s'ha arribat al temps afegit, amb 5 minuts per jugar i l'Extremadura els ha aprofitat amb una jugada polèmica. L'àrbitre ha decretat pena màxima i Kike López ha marcat el definitiu empat (1-1). Abans d'acabar el partit, Baba també ha estat expulsat, tot i que això ja ha estat una anècdota perquè l'àrbitre ha assenyalat el camí dels vestidors.

Vicente Moreno, entrenador del Mallorca ha reconegut que així com havia anat el partit, "és un empat que cou".