Esports 13/07/2020

El Mallorca perd contra el Sevilla (2-0) i es compliquen encara més les opcions de permanència

Els homes de Vicente Moreno sumen una nova derrota lluny del seu estadi

Ocampos, jugador del Sevilla, just abans de xutar el penal.

PalmaEl Mallorca ha caigut derrotat al Sánchez Pizjuán davant el Sevilla per dos gols a zero. Amb aquest resultat, els homes de Vicente Moreno es compliquen encara més les opcions de permanència. Dues jornades abans de la finalització de la Lliga, els balears es troben a tres punts de la salvació, que marca l'Alabès (35 punts), això sí, amb un partit menys que els vermells.

Com sol ser de costum, els balears han sortit bé al partit, amb una defensa ordenada que ha fet que el Sevilla no tingués pràcticament cap ocasió de gol fins ben passada la mitja hora de joc. Ha hagut de ser mitjançant la transformació d'un penal, com els de Julen Lopetequi, que s'ha obert el marcador. Ocampos feia l'1 a 0 després d'aprofitar un penal comès per Pozo al minut 40.

A la segona part, el Mallorca ha estirat les seves files. Cucho ha pogut empatar el partit amb una gran cop de cap, però el porter sevillista ho ha evitat amb una gran estirada. Els de Julen Lopetegui tenien la possessió de la pilota, mentre que els balears intentaven aprofitar alguna sortida a la contra per arribar a la porteria de Bono. En una segona part igualada, el Sevilla ha sentenciat el xoc cinc minuts abans del final. En-Nesyri feia el dos a zero definitiu i posava fi a les aspiracions dels vermells.

La pròxima jornada el Mallorca rebrà el Granada a Palma. Un partit que es presenta com a una autèntica final per continuar vius en la lluita per mantenir la categoria. Una derrota el pròxim dijous suposaria el descens dels vermells de manera matemàtica.